Trainingen - Xtoria

Trainingen

Je bent nooit te oud om te leren. Daar denken we bij Xtoria ook zo over. Daarom bieden wij verschillende trainingen aan. Het volgen van een training bij Xtoria is een goede toevoeging aan jouw CV en het geeft je net weer dat extra beetje kennis waarmee je nog interessanter bent voor een werkgever.

Op onze website vind je een lijst van alle trainingen die door ons worden gegeven en ook wat je er precies mee leert. Staat er een training tussen waarvan je denkt dat ze jou zullen helpen in je verdere loopbaan? Neem dan contact op en dan zien we je snel.

InDesign

InDesign is een programma van Adobe. Het programma wordt vooral gebruikt om documenten te creëren voor drukwerk, digitale publicaties en digitale media. Denk hierbij aan folders of magazines. Indesign vereist een goede basis om succesvol mee te werken want het kan best lastig zijn als je er nog niets van weet. Als je met een goede basiskennis wil starten is onze training zeker aan te raden.

Photoshop

Dit is het fotobewerkingsprogramma van Adobe. Het programma beschikt over vele functies die ervoor zorgen dat een fotograaf het perfecte eindresultaat kan behalen. Met een druk op de knop verwijder je rode ogen van een foto of haal je oneffenheden weg. Er is nog veel meer mogelijk met dit programma. Tijdens onze training Photoshop leggen we je uit hoe het allemaal werkt.

Illustrator

Illustrator is ook een programma van Adobe. Je kan er heel veel mee. Het fijne aan illustrator is dat het ook gebruikt kan worden om illustraties te maken. Het is het perfecte programma om te gebruiken voor het ontwerpen van logo’s. Illustrator is ook een goed programma om websites in te ontwerpen. Als je de Illustrator training hebt gevolgd weet jij wat je allemaal met dit programma kan doen.

Office 365

Iedereen maakt er gebruik van, maar hoe ga je er zo effectief mogelijk mee om? Tijdens onze Office 365 training komen alle basics voorbij maar leren we je ook hoe je zo optimaal mogelijk met het programma kan werken. De training is natuurlijk ook een goede toevoeging aan je CV!

Scrum

We willen allemaal zo productief mogelijk werken en eventuele problemen zo snel mogelijk verhelpen. Het is slim om dan te werken met de scrum methode. Tijdens deze training leer je hoe je deze methode toepast en waarom het zo goed werkt.

Hoe ga ik om met mijn beperking?

Het hebben van een beperking is niet altijd makkelijk. Er kunnen veel verschillende dingen zijn waar je tegenaan loopt, wat frustrerend kan zijn. Hoe ga je het beste om met je beperking en de verschillende instanties waarmee je te maken krijgt? Je leert er meer over tijdens de training: Hoe ga ik om met mijn beperking?

Ga naar de inhoud