Werkgevers - Xtoria

Werkgevers

Deze paragraaf is speciaal voor jou, de ruimdenkende werkgever. Heb jij een uitdaging met bijvoorbeeld de banenafspraak? Of heb jij gewoon een tekort aan gemotiveerde collega’s? Of zijn jouw medewerkers heel gemotiveerd en wil je deze graag behouden, maar gaat het nu even niet zo lekker?
Dan ondersteunen wij ook graag op de huidige werkplek of helpen wij door stappen naar volgende plekken binnen dezelfde of andere organisaties. Laten we creatief kijken naar hoe het er in de toekomst voor jou collega uit zou kunnen zien. Of die nieuwe collega die je graag zou willen aanhaken.

Branchegerichte verderkijker

Hey jij, collega jobcoach. Kan jij soms wat branche gerelateerde informatie gebruiken om jouw kandidaat op een nog mooiere plek te krijgen dan anders al zou lukken? Neem dan eens contact met ons op! Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in grafische vormgeving, webdesign en marketing/communicatie ondersteuning. Ook in het landschap van IT kunnen wij onze weg goed vinden. We helpen jou en je kandidaat graag verder door middel van een mooie aanvullende intake, zodat jullie samen mooie stappen kunnen maken.

Wil je meer weten over de tarieven? Neem dan contact met ons op.

Xtoria - Kennis is superkrachtig
Ga naar de inhoud