Xtoria Groepsfoto

Over ons

Xtoria is geboren uit Ictoria omdat wij veelvuldig de vraag kregen: Zijn jullie nou een re-integratie bedrijf of een multimediavormgever? Door deze twee te splitsen voegen wij deze tak toe aan de Ictoria familie waarbij onze focus primair ligt op het begeleiden van beginnende helden naar een superhelden bestaan.

Ondanks dat Xtoria nu pas een aparte tak binnen Ictoria is, hebben we op het gebied van re-integratie al mooie resultaten behaald. En omdat we binnen Xtoria hier nu de focus op gaan leggen, verwachten we dat deze resultaten alleen maar beter zullen worden. Heb je behoefte aan referenties? Dan zullen wij die met alle liefde aanleveren.

Het kan best lastig zijn om een passende werkplek te vinden wanneer je te maken hebt met een uitdaging. Wij van Xtoria zijn ervan overtuigd dat hetgeen wat vaak gezien wordt als jouw zwakte juist jouw kracht is. Met die instelling doen wij ons best om mensen te helpen naar de volgende stap. Ben je na talloze trajecten nog steeds niet waar je wil zijn? Dan heten we je van harte welkom bij Xtoria, wij kijken er naar uit om samen aan de slag te gaan.

We verdienen allemaal een werkplek waar we ons op prettig voelen. Er zijn genoeg instanties die jou willen helpen met de zoektocht naar deze plek. Toch wordt er al snel gekeken naar wat jij kan maar wordt er geen rekening gehouden met wat jij wil. Bij Xtoria doen we dat anders. Natuurlijk kijken we naar wat je kan maar het is minstens zo belangrijk om iets te doen wat je leuk vindt!

Ben jij er klaar voor om die plek te vinden waar jij jouw superkracht tot zijn recht kan laten komen? Neem dan contact met ons op of meld je aan!

Ga naar de inhoud