Wat kan Juliënne de Vrede met Xtoria voor jou betekenen?

Ik (Juliënne de Vrede) geloof erin dat werken voor iedereen goed kan zijn, zolang je maar op de juiste plek zit. Het contact met collega’s, een bijdrage leveren, je gewaardeerd voelen, jezelf verder kunnen ontwikkelen en geld verdienen. Dit alles draagt bij aan hoe je je voelt en hoe je naar jezelf kijkt.

Waarom dit werk?

Juliënne de Vrede | Xtoria Door mijn vorige werk als Consulent Participatiewet bij de gemeente weet ik de weg in de wetgeving en mogelijke voorzieningen en ken ik de instellingen waar je heen kan gaan met verschillende hulpvragen. Maar door dit werk weet ik ook dat de eerste stap naar werk een hele drempel kan zijn. Ik vind het mooi om samen met mensen te kijken waar ze staan en waar ze heen willen. Is het realistisch? En welke talenten heeft iemand? Maar ook om te kijken naar wat op orde moet zijn voordat die eerste stapjes gezet kunnen worden. Hierbij kun je denken aan dingen in de privésfeer, maar ook aan werknemersvaardigheden zoals arbeidsritme opdoen of opleidingen en cursussen. Door dit allemaal met aandacht op- en aan te pakken is de kans op succes het grootste, want ik gun iedereen een duurzame werkplek waar je voldoening uit haalt, waar je talenten en je zelfvertrouwen kunnen groeien, maar waar je bovenal jezelf mag zijn. In de praktijk merk ik vaak dat werkgevers huiverig zijn om iemand met een uitdaging in dienst te nemen. Dat kan zijn omdat ze bang zijn voor hoog ziekteverzuim of mindere kwaliteit van het werk, al met al dus niet goed voor je bedrijfsvoering. Dit beeld doet echter geen recht aan de realiteit. Op het moment dat de arbeidsomstandigheden goed zijn, de werktijden juist en de werkzaamheden duidelijk, zijn dit werknemers zoals ieder ander binnen het bedrijf. Misschien zelfs nog beter, omdat ze gedreven zijn om positief te verrassen.

Juliënne de Vrede van Xtoria denkt met je mee

Een andere reden kan zijn dat werkgevers niet weten hoe ze het goed moeten aanpakken. In dat geval denken wij graag mee door te komen kijken op de werkplek en te adviseren over de mogelijke aanpassingen, maar ook de voorzieningen. Het bieden van job coaching kan ook een oplossing bieden. Om mensen in dit alles goed bij te staan, moet je de tijd hebben om elkaar goed te leren kennen, Niet alleen de kandidaat, maar ook de werkgevers en de werkplekken. En dat is waar Xtoria voor staat. De focus ligt bij de klant en zijn kwaliteit van leven. Het onderhouden van een groot netwerk aan werkgevers. Én bij het leveren van gekwalificeerd personeel en nazorg, zodat men bij vragen altijd bij ons terecht kan.

Neem contact met ons op

Ik ben er trots op dat ik dit werk mag doen bij Xtoria, Ben of ken jij iemand die is vastgelopen, maar weer toe is aan de stap naar werk? Of ben jij die werkgever die op zoek is naar gekwalificeerd personeel en iemand ook die kans wil geven? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Één kans kan een wereld van verschil maken. Die impact, daar gaan we samen voor! Juliënne de Vrede

ARTIKEL DELEN:

Ga naar de inhoud